Kinderuitjes
unieke uitjes voor kinderen

Home
Kinderuitje per regio
Linkpartners

Nieuws
Kinderfeestje tips
Creatieve uitjes
Pretparken
Dierentuin
Sportieve uitjes
Lekker uit eten
Feestversiering
Spelletjes
Themafeesten
Kinderfeestje thuis
Activiteiten
Dans workshops
Tropische zwembaden
Kinderfeestje speurtocht
Uitnodigingen
Traktaties
Kinderuitjes in:
Kinderuitjes Groningen
Kinderuitjes Friesland
Kinderuitjes Drenthe
Kinderuitjes Overijssel
Kinderuitjes Gelderland
Kinderuitjes Flevoland
Kinderuitjes Noord Holland
Kinderuitjes Zuid Holland
Kinderuitjes Utrecht
Kinderuitjes Zeeland
Kinderuitjes Noord Brabant
Kinderuitjes Limburg

Kinderuitjes

Zwembaden voor kinderuitjes

Een onvergetelijk uitje organiseren voor kinderen in een zwembad? Kinderen Uitjes.nl is de startplaats voor kinderuitjes en kinderfeestjes in uw regio. De leukste feestlocaties, activiteiten, spelletjes, pretparken, creatieve uitjes, sportieve kinderfeestjes, themafeesten en andere gezellige uitjes voor kinderen vindt u hier. Ook voor een kinderfeestje thuis hebben wij feestversiering en vele andere mogelijkheden!


Kinderfeest nl

KinderfeestKinderfeest nl is een website waar je heel eenvoudig het kinderuitje vindt die je zoekt. De ideale site om alle soorten kinderuitjes met elkaar te vergelijken, en de kinderen een onvergetelijk uitje te laten beleven!

Als je liever een kinderfeestje thuis viert hebben wij ook vele mogelijkheden. De mooiste feestversiering voor de aankleding van verjaardagsfeestjes en een ruim aanbod van verkleedkleren. Diverse thema's zoals een piratenfeest, prinsessenfeest, ridderfeestje of heksenfeestje.

Kinderuitje in subtropisch golfslagbad

Zwembad Joure kinderuitjeEens wat anders doen tijdens het kinderuitje? Misschien is een middagje vertier in het zwembad wel wat voor het verjaardagsfeestje van uw kind................ Daarom organiseert zwembad de Stiennen Flier kinderfeestjes.

Zwembad de Stiennen Flier verzorgt voor uw kind een spetterend kinderfeestje!
Lekker met vriendjes en vriendinnetjes spelen in het zwembad, samen van de glijbaan en in de golven. Water, het leukste speelgoed dat er is! En na afloop (of vooraf)..........., een lekker patatje, wat drinken en een heerlijk ijsje.
Een kinderfeestje in de Stiennen Flier is dus een fantastisch leuk feest!

Arrangementen voor kinderuitjes

Kinderuitje in AqualarenHet Letterbox avontuur is een wandelroute "Op zoek naar de zwembroek" geheten. In ongeveer anderhalf uur volgen de kinderen in gedachten de graafgang van een mol. De route loopt door het bos achter het zwembad (en gedeeltelijk over het Dennenoord terrein) langs 6 "mollenbuizen" (de Letterboxen). In deze moderne "mollenbuizen" kunnen de kinderen zien dat Mol er in zit of dat hij is geweest. Een stempelafdruk in de tekst van het boekje is voor de kinderen een leuke herinnering van het bezoek aan de mollenbuis.