Kinderuitjes

Pretparken

 

Home:
-
Kinderuitjes

Rubrieken:
- Kinderfeestje tips
- Creatieve uitjes
- Pretparken
- Dierentuin
- Sportieve uitjes
- Lekker uit eten
- Feestversiering
- Spelletjes
- Themafeesten
- Kinderfeestje thuis
- Activiteiten
- Dans workshops
- Tropische zwembaden
- Kinderfeestje speurtocht
- Schatkaart maken
- Uitnodigingen maken
- Traktaties

Kinderuitjes in:
- Kinderuitjes Groningen
- Kinderuitjes Friesland
- Kinderuitjes Drenthe
- Kinderuitjes Overijssel
- Kinderuitjes Gelderland
- Kinderuitjes Flevoland
- Kinderuitjes Noord Holland
- Kinderuitjes Zuid Holland
- Kinderuitjes Utrecht
- Kinderuitjes Zeeland
- Kinderuitjes Noord Brabant
- Kinderuitjes Limburg

Handige links:
- Kinderuitje per regio
- Linkpartners


 

  Ponypark Slagharen
Kinderen en hun ouders kiezen PonyparkCity voor een avontuurleuke vakantie, want bij elk vakantiehuisje heb je een Shetland pony tot je beschikking. Daarnaast geeft een ervaren rijinstructeur gratis ponyrijlessen. Bovendien worden er diverse ponyactiviteiten georganiseerd. De pony's zijn gewend om met kinderen om te gaan. Zelf de pony van stal halen, borstelen en heerlijk ponyrijden over de vele zandpaden. Kinderen voelen zich al snel 'n echte cowboy op de prairie van PonyparkCity...

Tijdens uw verblijfsduur is er vrije toegang tot Attractiepark Slagharen, het attractiepark dat in haar geschiedenis bekroond is met vele internationale prijzen.

PonyparkCity

  Kinderparadijs Malkenschoten
Zin om je verjaardagsfeestje eens helemaal anders te vieren? Kom dan naar Kinderparadijs Malkenschoten! Daar kun je onder begeleiding van een volwassene met vriendjes en vriendinnetjes heerlijk spelen in de speeltuin. Verder mag je vrij rondlopen tussen de dieren, kun je een rondje rijden in Binky’s Tram, waterfietsen en knutselen!

Voor een feestje zijn minimaal 6 en maximaal 12 kinderen nodig. De jarige krijgt een basispakket gratis. Vooraf reserveren is nodig, want soms is het erg druk.

Kinderuitje in Apeldoorn

  Efteling kinderuitje
De Efteling is het meest bezochte attractiepark van de Benelux. U vindt er plezier voor jong en oud. Spannende achtbanen, populaire attracties als de Droomvlucht, de vliegende Hollander en de Fata Morgana en natuurlijk het beroemde Sprookjesbos maken de Efteling tot een populaire bestemming.

Boek nu dit voordelige Efteling-arrangement met verblijf in het 4-sterrenhotel Waalwijk op slechts vier kilometer afstand van het park

Efteling kinderuitje