Kinderuitjes
unieke uitjes voor kinderen

Home
Kinderuitje per regio
Linkpartners

Nieuws
Kinderfeestje tips
Creatieve uitjes
Pretparken
Dierentuin
Sportieve uitjes
Lekker uit eten
Feestversiering
Spelletjes
Themafeesten
Kinderfeestje thuis
Activiteiten
Dans workshops
Tropische zwembaden
Kinderfeestje speurtocht
Uitnodigingen
Traktaties
Kinderuitjes in:
Kinderuitjes Groningen
Kinderuitjes Friesland
Kinderuitjes Drenthe
Kinderuitjes Overijssel
Kinderuitjes Gelderland
Kinderuitjes Flevoland
Kinderuitjes Noord Holland
Kinderuitjes Zuid Holland
Kinderuitjes Utrecht
Kinderuitjes Zeeland
Kinderuitjes Noord Brabant
Kinderuitjes Limburg

Kinderuitjes

Kinderuitjes met dans

Een onvergetelijk uitje organiseren met dans en muziek voor kinderen? Kinderen Uitjes.nl is de startplaats voor kinderuitjes en kinderfeestjes in uw regio. De leukste feestlocaties, activiteiten, spelletjes, pretparken, creatieve uitjes, sportieve kinderfeestjes, themafeesten en andere gezellige uitjes voor kinderen vindt u hier. Ook voor een kinderfeestje thuis hebben wij vele mogelijkheden!


Kinderfeestje bij de Dansfontein

Kinderfeestje met dansDe basisworkshop is in principe voor maximaal 10 kinderen.
Er is een begeleiding gewenst i.v.m toiletbezoek en "calamiteiten".

Het thema van het feest kan zelf (vooraf) gekozen worden, bijvoorbeeld een heksenfeest, piratenfeest, feeen en elfjes, sprookjesfeest, indianenfeest, fantasiafeest, Peter Pan en Tinkelbel, computerfeest, robotfeest of een thema dat zelf aangedragen wordt. We gaan dansen en we doen bewegingsspelletjes binnen het gekozen thema, waarbij aanspraak wordt gemaakt op fantasie, beleving en beweging. Indien gewenst worden de kinderen ook (gratis) geschminkt.

De jarige wordt in het zonnetje gezet, krijgt een presentje en voor hem/haar wordt de verjaardagsdans opgevoerd. Ook cadeautjes van vriendjes kunnen, indien gewenst, tijdens de workshop uitgepakt worden. Alle kinderen krijgen een ballon mee naar huis.

Kinderfeestje met dans

Kinderfeestje met dansKinderfeest-Kinderverjaardag.nl is de perfecte plaats om alles te vinden over en voor kinderfeesten en uitjes met dans voor kinderen. We hebben een breed aanbod van dansworkshops, themafeestjes, tips en versiering waardoor het organiseren van het volgende kinderfeestje een stuk gemakkelijker wordt!

Kies uit de verschillende themafeesten zoals een prinsessen, heksenfeestje, of oosters feest of bekijk de verschillende spelletjes, locaties, cadeaus en andere feest tips een leuk kinderfeestje in uw regio.

Kinderverjaardag nl

KinderverjaardagU moet een kinderverjaardag organiseren, of u heeft gewoon zin in een feestje voor uw kind maar u heeft nog geen idee wat dit voor een feest moet gaan worden? Dan zit u bij Kinderverjaardag nl op de goede plaats.

Kinderverjaardag nl is de startpagina voor een kinderpartijtje of verjaardagsfeest, piratenfeest, themafeest, kinderfeestje, groepsfeestje, schoolfeest, workshop, klassenfeest, feestelijk eten, etc, etc. Kortom voor iedere bedenkbare reden om weer eens een leuk feest te organiseren om uw kind leuk te laten feesten!